Увага! Карантин!

З 12 березня почався карантин у Приватному закладі довкільної освіти "Центр розвитку дитини "Пізнайки-Розвивайки".

Ми, як соціально відповідальна організація, керуючись наказом №123-3 від 11 березня 2020 року "Про обмежувальні заходи у зв’язку з короно вірусною інфекцією", що був виданий Відділом освіти Вишгородської районної державної адміністрації Київської області, закрилися на карантин на 2-3 тижні.

Просимо вибачення у клієнтів за те, що позбавляємо їх можливості комфортно відвідувати роботу, необхідну для заробляння коштів, які вкрай необхідні для комфортного сімейного проживання.

Крім вибачення ми "заморозили" усі абонементи, і клієнти після карантину зможуть отримати послуги згідно викуплених до карантину абонементів (це стосується як дитячого садка так і гурткових занять).

Для нас це також вкрай неприємна ситуація,- непопулярне рішення, націлене на збереження здоров’я у ваших родинах. Ми вважаємо, що безпека та здоров’я-це першочергово! Маючи здоров’я усі незабаром повернуться до звичного та комфортного режиму праці та відпочинку.

Просимо кожного з Вас докладати зусиль для попередження випадків можливого зараження. Пам’ятайте, що в реальності сьогодні в жодному регіоні України немає достатньої кількості ні масок, ні тестів, ні схем лікування, ні ліків, ні фахівців, які мають успішний досвід для виявлення та лікування короно вірусної інфекція. Тому гарний настрій та профілактичні заходи – це шлях до щасливого майбутнього кожного з нас!

З повагою та надією за розуміння,
колектив закладу