ТВОРЧА МАЙСТЕРНЯ

ТВОРЧА МАЙСТЕРНЯ

 

«Пізнайки – Розвивайки» разом з майстером народної творчості (керівником дитячої студії «Золоті ручки») Кольвах Оленою Ростиславівною покажуть, як будувати світ за допомогою творчості у студії «Творчої майстерні».

Студія почне свою роботу з 01 вересня. На заняттях в нашій студії дитина зможе відчути всю свободу і широту творчої думки! Маса матеріалів, прийомів і способів висловити свій внутрішній світ допоможуть їй в цьому.

Вікова аудиторія: діти з 4-х років, дорослі

Заняття творчістю допомагають розвинути дрібну моторику рук (що прямо пов’язана з розвитком мови), образне мислення, уяву і фантазію. Учать концентрувати увагу, помічати найменші дрібниці навколишнього світу і створювати справжні шедеври. Творчий процес допомагає зняти напругу, позбутися стресу і внутрішньої напруги.

У майстерні працюватимуть такі напрямки:

  1. курс української національноі ляльки Лялька мотанка є одним з найцікавіших фольклорних напрямків і найдоступнішим витвором мистецтва. Ляльки – мотанки дають змогу не загубити прадавню лялькову культуру нашої землі та залишити іі для майбутніх поколінь, оскільки сучасні ляльки з «Магазинів» не несуть тепла душі їхніх творців. Ляльки мотанки можуть стати прекрасним подарунком.
  2. скраубукінг – це красиво оформлена книга, альбом, листівка, панно, що прикрашає інтер'єр. Пам'ятні дати, зафіксовані у фотографіях, доповнюються символами: вирізками із ЗМІ, квитками, всім тим, що пов'язано з конкретним подією. З першого погляду скрапбукінг може здатися абсолютно безглуздою тратою часу. «Подумаєш, альбом з вирізками», — скаже хтось. Але насправді статус у даного виду рукоділля давно вже інший! За кілька десятиліть скрапбукінг виріс і розвинувся в окремий вид мистецтва. І, створюючи скрап-буки або скрап-панно, ви не просто монтуєте колаж, ви пишете історію живого життя. Не сухі фотографії, схожі на фотозвіт, а фотографії в просторі, який створюєте саме ви. Через багато років ваші внуки і правнуки зможуть зануритися в атмосферу часу, в якому жили їхні бабусі та дідусі, тата й мами. Крім самого споглядання вони отримають можливість просто зануритися в минуле.
  3. Декупаж – декоративна техніка на тканині, склі, дереві (та інших поверхнях), що полягає у вирізуванні візерунків із різних матеріалів та наклеюванні їх на поверхню, що декорується.
  4. Іграшки з Фетру стане чудовою прикрасою до свят